Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rektori Bexheti u takua me profesoreshën Skorfild Mek Laklan nga Universiteti i Floridës Jugore

Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, sot (11 dhjetor 2018), realizoi një takim zyrtar me Judithanne Scourfield McLAUCHLAN (Xhuditan Skorfild Mek Laklan), profesoreshë në Universitetin e Floridës Jugore "Shën Peterburg" dhe anëtare ndërkombëtare e Bordit të Universitetit.

Në këtë takim, përveç aspekteve të zhvillimit të Universitetit u biseda për format dhe programet e bashkepunimit konkret me Universitetin prej nga vjen ajo, krahas universiteteve me të cilët UEJL ka bashkëpunim, që nga themelimi.

Posaçërisht u nënvizua nevoja e bashkëpunimit në shkëmbimin e stafit akademik, si dhe bashkëpunimi në projekte tjera shkencore dhe profesionale.

Në takim mori pjesë edhe prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar dhe hulumtime, Prof.Dr. Besa Arifi.

Google+