Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prorektori Prof. Dr. Blerim Reka u takua me ambasadoren kineze në Maqedoni Yin Lixian

Prof. Dr. Blerim Reka, prorektor për marrëdhënie ndërkombëtare i UEJL, javën e kaluar realizoi një takim pune me Ambasadoren e Republikës Popullore të Kinës në Maqedoni, Yin Lixian.

Gjatë takimit u bisedua për bashkëpunimin e universitetit tonë me universitetet në Kinë, këmbimin e studentëve dhe të stafit si dhe realizimin e projekteve të përbashkëta akademike.

Google+