Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

ASHAM vlerëson me mirënjohje Universitetin e Evropës Juglindore

ASHAM vlerëson me mirënjohje Universitetin e Evropës Juglindore

Me vendim të Kryesisë së Akademisë se Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë (ASHAM), dje në 50 vjetorin e themelimit të këtij institucioni, iu dhanë mirënjohje institucioneve, personaliteteve të shquara, organizatave dhe kompanive që bashkëpunojnë me Akademinë dhe universitetet në Republikën e Maqedonisë, në mesin e të cilëve edhe Universitetit të Evropës Juglindore.

Google+