Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Tryezë e rrumbullakët për menaxhimin e sfidave të përbashkëta të arsimit sipëror dhe tregut të punës

Të enjten, me datë 11.05.2017, në kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore në Shkup, Klubi i liderëve të ardhshëm të biznesit dhe Fakulteti i Biznesit organizoi tryezën e rrumbullakët me titull “ARSIMI SIPËROR DHE TREGU I PUNËS – MENAXHIMI I SFIDAVE TË PËRBASHKËTA”.

Në këtë tryezë të pranishëm ishin nxënës dhe profesorë të shkollave të mesme nga Shkupi dhe Kumanova. Në takim mes tjerash pjesëmarrës ishin edhe ish-studentët (alumni) të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë, të cilët tanimë janë në pozita të rëndësishme menaxheriale në institucione dhe kompani të ndryshme.

Qëllimi i tryezës ishte që nxënësit e shkollave të mesme të informohen mbi ndikimin e arsimimit sipëror në përgatitjen e tyre për tregun e punës. Kjo gjë u theksua nga paneli i diskutimit i cili përfshinte profesorë universitar dhe alumnit, të cilët ndanë përvojat e tyre dhe atë se sa arsimimi i tyre universitar u ka ndihmuar në gjetjen punë dhe avancimin e mëtutjeshëm.

Google+