Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Bashkëpunimi ndërmjet universiteteve nëpërmjet klasës virtuale: mikroekonomia dhe struktura e tregut

Bashkëpunimi virtual në klasë në mes universiteteve: mikroekonomia dhe struktura e tregut

Sot, 19 prill 2017 studentët e vitit të parë të Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë në UEJL të udhëhequr nga znj. Blerta Abazi Çaushi mbajtën seancën e parë për bashkëpunim me kolegët e tyre nga Fakulteti i Biznesit – Kolegji i Lartë i Teknologjisë nga Emiratet e Bashkuara Arabe të udhëhequr nga Dr . Luan Eshtrefi. Sesioni i parë virtual ishte një sesion i suksesshëm i përbashkët në online në lëndën e mikroekonomisë, ku studentët diskutuan dhe shkëmbyen përvojat në lidhje me strukturat e tregut.

Seancat e përbashkëta janë pjesë e planit të përgjithshëm të bashkëpunimit mes Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë dhe Kolegjit të Lartë të Teknologjisë , i cili bashkëpunim shpresohet të zgjerohet si një bashkëpunim i nivelit më të lartë në mes studentëve dhe stafit akademik në fushën e mësimdhënies dhe hulumtimit.

Google+