Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Instituti “Maks van der Shtul“ organizoi një forum mbi hapësirat e lëvizshme gjuhësore

Instituti „Maks van der Shtul“ ishte nikoqir i forumit njëditor me Prof. dr. Christina Kramer në temën “Hapësira e lëvizshme gjuhësore“.

Forumi u mbajt më 24 mars 2017 në Amfiteatrin e UEJL-së në Shkup. Christina Kramer është profesoreshë e mirënjohur e gjuhëve ballkanike në Universitetin e Torontos në Kanada.

Forumi u organizua nga Instituti Maks van der Shtul i Universitetit të Evropës Juglindore në bashkëpunim me Qendrën e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë për hulumtim të gjuhësisë areale.

Google+