Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Informata të rëndësishme rreth shpalljes së rezultateve të aplikimit për regjistrim në UEJL

Universiteti i Evropës Juglindore, brenda një afati sa më të shkurtër do të shpallë rezultatet e aplikimit për regjistrim në vitin akademik 2009-2010. Kështu, më 3 shtator 2009, do të bëhet shpallja e rezultateve preliminare të aplikantëve, kurse më 5 shtator 2009, do të bëhet shpallja e rezultateve përfundimtare të aplikantëve.  Ndërkaq, regjistrimi i studentëve (regjistrimi i semestrit të parë për studentet e pranuar), do të mund të bëhet nga 7 deri më 11 shtator 2009. Gjithashtu, lidhur me mbajtjen  е  testimit për nivelin e njohjes së gjuhës angleze, që do të mbahet më 9 shtator 2009, në orën 11:00, të gjitha informatat për listat dhe klasat do të shpallen më 7 shtator 2009. Sa i përket bursave, lista preliminare për bursat meritore (MBS), do të shpallet më datë 5 shtator 2009,

ndërsa vetëm dy ditë më vonë, më 7 shtator 2009, do të publikohet edhe lista përfundimtare. Ndërkaq, lista për bursat sipas nevojës financiare (NBS), do të bëhet e njohur më 25 shtator 2009.
Google+