Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore (FSHTB) i UEJL-së dhe Departamenti i Shkencave Kompjuterike të Universitetit Teknologjik të Tokios së shpejti pritet të fillojnë bashkëpunimin konkret në të gjitha fushat, thotë dekani i FSHTB, Doc. Dr. Bekim Fetaji, i cili është angazhuar si profesor vizitues ne këtë universitet japonez.   " /> Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore (FSHTB) i UEJL-së dhe Departamenti i Shkencave Kompjuterike të Universitetit Teknologjik të Tokios së shpejti pritet të fillojnë bashkëpunimin konkret në të gjitha fushat, thotë dekani i FSHTB, Doc. Dr. Bekim Fetaji, i cili është angazhuar si profesor vizitues ne këtë universitet japonez.   ">

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL) nis bashkëpunimin me Universitetin e Tokios për Teknologji

Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore (FSHTB) i UEJL-së dhe Departamenti i Shkencave Kompjuterike të Universitetit Teknologjik të Tokios së shpejti pritet të fillojnë bashkëpunimin konkret në të gjitha fushat, thotë dekani i FSHTB, Doc. Dr. Bekim Fetaji, i cili është angazhuar si profesor vizitues ne këtë universitet japonez.  

“Bashkëpunimi së pari pritet të jetë në sferën e ligjërimit, ku profesorë japonezë nga ky Universitet pritet të vijnë dhe të ligjërojnë në Universitetin e EJL-së. U bisedua që bashkëpunimi të zgjerohet dhe kalojë në nivel te Rektoreve dhe të përfshijë edhe sfera të tjera, duke përfshirë edhe projekte hulumtuese të përbashkëta”, thotë dekani Fetaji.

Nisma për këtë bashkëpunim është me rëndësi pasi mundëson shkëmbimin e përvojës së UEJL-së me universitete prestigjioze, ku studentët përfitojnë duke pasur qasje në sisteme dhe metodologji të ndryshme edukative, sidomos nga një shtet dhe strukturë ekonomike, siç është Japonia. 
Google+