Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Si do të formojë të ardhmen tonë inteligjenca artificiale

Prezantim

Instituti Maks van der Shtul (MVDS), ju fton të merrni pjesë në prezantimin e titulluar "Si do të formojë të ardhmen tonë inteligjenca artificiale" prezantimi do të bëhet nga praktikantja verore 2019 w MVDS-së, z-nj. Edita Bytyqi, hulumtuese e re në Universitetin e Kolumbisë, Fondacioni Fu i Shkollës për Inxhinieri dhe Shkenca të Aplikuara. Edita është shkencëtare shumë premtuese nga Maqedonia e Veriut me bursë të plotë në Universitetin Kolumbia. Gjatë periudhës së praktikës së saj në MVDS ajo ka punuar në projektin e Inteligjencës Artificiale që do të dorëzohet të mërkurën, më 12 qershor, në ora 11:00 në sallën e konferencave të MVDS-së 304.10. Kjo ngjarje është e hapur për publikun dhe të gjithë ju jeni të ftuar për diskutim interaktiv dhe rrjetëzim.

Google+