Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Turne në futboll “Kupa e Maturantëve”

Turne në futboll “Kupa e Maturantëve”

Më 19 mars 2019, me fillim në orën 16:00, në kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë, do të fillojnë ndeshjet e “Kupës së Maturantëve”. Pjesëmarrës, do të jenë ekipet e maturantëve nga të gjitha shkollat e mesme të Tetovës. Ndeshja finale, do të mbahet më 30 mars 2019, në kuadër të aktiviteteve të “Ditës së Hapur”.

Tre ekipet e para, do të shpërblehen me medalje dhe pehar.

Google+