Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kampi Veror

Kampi Veror

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomië organizon kamp veror.

Tema: Të menduarit kritik në epokën digjitale

Data: 18-19 Prill 2019

Vendi: Universiteti i Evropës Juglindore Kampusi Tetovë

Kampi Veror Agenda

Procedura e Aplikimit:

Të gjithë maturantët e interesuar duhet të plotësojnë aplikimin e tyre

Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni:

Në e-mail adresat: s.aliji@seeu.edu.mk, d.asani@seeu.edu.mk, l.mehmedi-sinani@seeu.edu.mk

Telefoni:+389-44-356-056; +389-44-356-065

Afati i fundit për aplikim: 15 prill 2019

Për më shumë informata klikoni në likun në vazhdim: www.seeu.edu.mk/summercamp2019

Google+