COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Java e orientimit 2018

Këtë vit akademik java e orientimit fillon të hënën, më 24 shtator, ku janë të planifikuara aktivitete për studentët e ardhshëm, studentët e vitit të dytë dhe të tretë. Gjatë kësaj jave profesorët duhet të shpallin draft - planprogramin e tyre në Google Classroom, të cilin më pas mund ta modifikojnë dhe ta përfundojnë.

Google+