COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

7 Marsi –Dita e Shkollës së Parë Shqipe dhe Dita e Mësuesit

Manfestimi do të mbahet të hënën (7 mars 2016), me fillim në orën 13:00, në amfiteatrin “Arbër Xhaferi” (LH4).

Programi
7 Marsi - Dita e shkollës shqipe
07 mars 2016, LH-4, 13:00h
(Në sfond, muzikë e zgjedhur me motive nga shkolla e parë shqipe)
13:00 – 13:05 Hapja (Moderatori)
13:05 – 13: 15 Fjala përshëndetëse - Rektori, Prof. Zamir Dika)
13:15 – 13: 20 Fjala përshëndetëse - kryetarja e Parlamentit Studentor, Arta Demirali)
13:20 – 13: 40 Filmi dokumentar “Motrat Qiriazi”
13:40 – 13: 50 Referat- Prof. Stefan Qirici
13:50 – 13:55 Recital/muzikë - SHM “Woodrow Wilson”
13: 55 – 14:05 Referat- Prof. Zeqir Kadriu
14:05 – 14:10 Recital – vargje të zgjedhura - studentët e UEJL
14:10 Mbyllja e programit (Moderatori)
(Koktej në organizim të Parlamentit Studentor)
Google+