COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Java e Gjuhës Italiane - UEJL Shkup

Janë një sërë ngjarjesh kulturore, që do të mbahen gjatë kësaj jave dhe që janë të lidhura me gjuhën italiane. Me këtë rast, në UEJL në Shkup më 19, 20, 21 dhe 22 tetor, do të shfaqen 4 filma italian, me fillim në orën 4 pasdite.

Programi zyrtar është përgatitur nga Ambasada e Republikës së Italisë.

Tema e ngjarjes për këtë vit është "Italiano della musica, musica dell’Italiano (Gjuha italiane në muzikë, muzika në gjuhën italiane)”. Para fillimit të shfaqjes së filmit të parë, do të prezantohet një video e shkurtër, në të cilën studentët UEJL-së, aktrojnë dhe këndojnë.

Google+