Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurs për ndarjen e bursave

Konkurs për ndarjen e bursave për student të rregjistruar në studime deridiplomike në ciklin e parë në universitetet private dhe publike në Republikën e Maqedonisë për vitin akademik 2017/18.
AFATI I APLIKIMIT - prej 10.11.2017 -20.11.2017.
Për kushtet, llojet e bursave dhe mënyrën e aplikimit klikoni në linkun në vazhdim:
http://mon.gov.mk/index.php/konkursi/2175-2017-2040

Google+