Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjëratë e diplomatit evropian Ervan Fuere me temë: "Integrimi në BE dhe sfidat aktuale të reformimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor".

Ligjërata do të mbahet të mërkurën (05 shkurt 2014), me fillim në orën 13.00, në Sallën e konferencave në kampusin universitar të UEJL-së në Tetovë.

Ligjërata do të mbahet të mërkurën (05 shkurt 2014), me fillim në orën 13.00,Sallën e konferencave në kampusin universitar të UEJL-së Tetovë.

Google+