Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Olimpiada e Ekonomiksit

Olimpiada e Ekonomiksit

Të nderuar,

Ju ftojmë të merrni pjesë në Olimpiadën e Ekonomiksit, që do të mbahet në Universitetin e Evropës Juglindore, të shtunën (11 maj 2024), me fillim në orën 9:30, në amfiteatrin 4 (LH4).

Olimpiada e Ekonomiksit organizohet nga Instituti Alternativa Liberale dhe Economic Fundamentals Initiative nga SHBA, në bashkëpunim me Fakultetin e Biznesit dhe Ekonomisë të Universitetit të Evropës Juglindore.

Agjenda: Klikoni këtu

Google+