Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Panairi i karrierës 2024

Panairi i karrierës

Të nderuar,

Qendra e karrierës e UEJL-së, të martën (14.05.2024) e organizon Panairin e karrierës, në UEJL (në korridorin e Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë), me fillim në orën 10:00.

Ky është një rast shumë i mirë për të gjithë ju që të takoheni drejtpërsëdrejti me rreth 50 kompani dhe punëdhënës potencial nga Maqedonia dhe rajoni, më tepër se 40 vende pune të hapura dhe shumë mundësi për punë praktike.

Me respekt!

Qendra e karrierës e UEJL-së

Google+