Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjeratë me Akademik Taki Fiti

Ligjeratë

Të nderuar studentë dhe staf

Ju ftojmë të merrni pjesë në ligjëratën me Akademik Taki Fiti, që organizohet nga Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë.

Ligjërata, do të mbahet të mërkurën (6 dhjetor 2023), me fillim në orën 11:00, në Sallën e konferencave (QZHB).

Ju mirëpresim!

Google+