Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kampi veror 2023

Kampi veror 2023 - Gara për Biznes Planin më të mirë

Të nderuar maturantë,

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë pranë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë në bashkëpunim me Qendrën e Biznesit dhe Inovacionit (BIC), me datë 26 prill 2023 (e mërkurë) ne kuadër të kampit veror organizon aktivitetin: “Gara për Biznes Planin më të mirë”.

Agjenda: https://bit.ly/3Lvs0K2

Më shumë informata në linkun në vazhdim: summercamp2023

Google+