Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ekonomiksi19e

Promovim libri

I nderuar staf

Ju ftojmë të merrni pjesë në Promovimin e librit “Ekonomiksi19e”, të autorëve Paul A. Samuelson dhe William D. Nordhaus të përkthyer dhe përshtatur nga Avdullah Hoti.

Promovimi, do të mbahet të mërkurën (29 mars 2023), në amfiteatrin 4, me fillim në orën 11:00.

Aktual dhe relevant si gjithmonë, “Ekonomiksi 19e” vazhdon të jetë përcaktues i standardit, si një hyrje në parimet e ekonomiksit modern. Edicioni i 19-të i këtij teksti, që është i përhershëm në kohë, ka një përmbledhje të re të tregjeve financiare dhe politikës monetare.

Ju mirëpresim!

Google+