Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zhvillimet e reja gjeopolitike dhe ndikimi në Maqedoninë e Veriut

Debat

Propozim-Rendi i ditës:

Moderatore: Ardita Abazi Imeri, drejtoreshë programore e EPI

10:00 – 10:10 Prezantimi dhe shpjegimi i konceptit

10:10 – 10:50 Diskutim me qytetarë në temën “Zhvillimet e reja gjeopolitike dhe ndikimi në Maqedoninë e Veriut"

10:50 – 11:00 Pushim

11:00 – 11:40 Sesioni me pyetje dhe përgjigje:

  • Bujar Osmani, Ministër i Punëve të Jashtme
  • Abdylmenaf Bexheti, rektor i Universitetit të Evropës Juglindore

11:40 – Koktej

Google+