Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ditet e orientimit

Fillimi i vitit akademik

Dita e 1 (19 shtator 2022) - Fillimi i vitit akademik për të gjithë studentet

Dita e 2 (20 shtator 2022) - Aktivizimi i llogarive/ ligjeratat

Dita e 3 (21 shtator 2022) - Fjala përshëndetëse nga Rektori/ Takimet e fakulteteve

Dita e 4 (22 shtator 2022) - Orari dhe Google Classroom

Dita e 5 (23 shtator 2022) - Vizitë në bibliotekë/ aktivitete plotësuese

Klikoni në linkun në vazhdim për më shumë informata : AGJENDA

Google+