Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Të drejtat e fëmijëve: Sfidat dhe perspektivat e reja

Promovimi i librit

Të nderuar maturantë dhe studentë,

Këtë vit Fakulteti juridik - UEJL shënon Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, përmes promovimit të librit universitar “Të drejtat e fëmijëve: Sfidat dhe perspektivat e reja” të autoreve Besa Arifi, Vedije Ratkoceri, Arta Selmani-Bakiu, Albana Metaj-Stojanova dhe Ebru Ibish. Autoret do të ju drejtohen me temat e tyre të përfshira në këtë libër.

Promovimi do të mbahet ditën e mërkurë (1 qershor 2022) në ora 10:00, në LH3 në kampusin e Tetovës dhe ditën e enjte (2 qershor 2022) në ora 12:00 në LH në kampusin e Shkupit.

Duke qenë se kapitujt e punuar në këtë libër jane objek diskutimi për të drejtat e fëmijëve në nivel ndërkombëtarë, Fakulteti juridik e sheh të arsyeshme kontributin e tij në trajtimin e këtyre temave përmes bashkëbisedimit me të rijntë.

Jeni të mirëseardhur!

Google+