Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Gjykata Supreme, organizimi dhe kompetencat

Ligjeratë

Klinika juridike e Fakultetit të Drejtësisë ”Pro Bona”, në bashkëpunim me Gjykatën Supreme të RMV-së organizon ligjëratë në temën “Gjykata Supreme, organizimi dhe kompetencat”. Ligjëruese do të jetë gjykatësja Besa Ademi, kryetare e kësaj gjykate.

Ligjërata, do të mbahet me datë 27 maj (e enjte), në orën 11:00 dhe të njëjtën mund ta ndiqni përmes platformës Google Meet në linkun në vazhdim https://meet.google.com/lookup/baop6ijnwo

Google+