Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Rinia dhe te drejtat e njeriut

Panel diskutimi

10 Dhjetor 2019 me fillim në ora 13:30LH4, Fakulteti Juridik shënon Diten Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, me anë të organizimit të panel diskutimit me temë: "Rinia dhe të drejtat e njeriut"

Panelist dhe te ftuar:
 • Profesoresha Vigjilenca Abazi- Universiteti i Mastrihtit
 • Mr.sc Ahmet Qazimi-përgjegjës i sektorit për arsim në komunën e Tetovës
 • Mr.sc Mevaip Avdiu- magjistër i mediumeve dhe multimediave
 • Mr.sc Mafiz Rustemi- profesor i studimeve islame në SHBA
 • Fatmir Rexhepi - zëdhënës i SPB- së, Tetovë
 • Profesoresha Besa Arifi- Fakulteti juridik- UEJL
 • Profesoresha Arta Selmani- Bakiu-Fakulteti juridik- UEJL
 • Anila Pajaziti- studente e vitit të dyte, Fakulteti juridik- UEJL
 • Euridit Fetahu - Unioni i nxënësve të shkollave të mesme
 • Nxënës të shkollave të mesme dhe student
 • Arijana Ibrahimi - moderatore
Google+