Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Turne në futboll të vogël

18 Vjetori i UEJL-së Memoriali "Arben Xhaferi"

Me rast të 18 vjetorit të themelimit të Universitetit të Evropës Juglindore dhe memorialit të Arben Xhaferit, departamenti për sport dhe rekreacion organizon turne në futboll të vogël.

Turneu do të mbahët me 19 nëntor 2019, duke filluar nga ora 17:00, në palestrën e shkollës se mesme medicinale "Nikolla Shtejn".

Për më shumë informata, ju lutem rreferojuni programit te turneut.

Google+