Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Agora Juridike

Diskutime të Fakultetit Juridik më nxënës të shkollave të mesme

Fakultetit Juridik organizon diskutime më nxënës të shkollave të mesme

Agora Juridike

Temat:

  • Fëmijet si kryerës dhe viktima të krimit
  • Familja në kohën e risive teknologjike vs. Biomedicina
  • Reformat në gjyqësor dhe fati i Prokurorisë Speciale

E enjte, 25 prill 2019, ora 12.00 në UEJL, Tetovë

Google+