Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Shkathësitë e buta si përparësi krahasuese në të ardhmen

Shkathësitë e buta si përparësi krahasuese në të ardhmen

Ftohen të gjithë maturantët e Shkollave të mesme në trajnimin me temë "Shkathësitë e buta si përparësi krahasuese në të ardhmen", që do të organizohet në kuadër të Fakultetit të Shkencave Shoqërore Bashkëkohore, në Kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) Tetovë me datë 16 Prill 2019, dhe në Kampusin Shkup me datë 25 Prill 2019.
Të gjithë pjesëmarrësit do të certifikohen!

Google+