Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Finalja në nivel shtetëror në Spelling Bee 2019

Finalja në nivel shtetëror në Spelling Bee 2019

Finalja në nivel shtetëror në Spelling Bee 2019 është gara e cila do të tubojë të gjithë fituesit nga garat regjionale Spelling Bee të mbajtura më parë në Maqedoninë Veriore. Ka rreth 250 konkurrentë që shoqërohen nga mësuesit e gjuhës angleze dhe prindërit e tyre. Organizatorë janë Korpusi i Paqes në Maqedoninë Veriore, Këndi Amerikan, Qendra e Kryqit të Kuq dhe Qendra e Gjuhëve e UEJL-së.

Data: 06.04.2019

Koha: 09:00

Vendi: UEJL Kampusi në Shkup

Agjenda

Google+