Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Panel diskutimi dhe film "Ligji i ri për ndërprerje të shtatzënisë"

Panel diskutimi dhe film "Ligji i ri për ndërprerje të shtatzënisë "

Panel diskutimi dhe film

Tema: Ligji i ri për ndërprerje të shtatzënisë

Folësit:

Doc.dr Arta Selmani- Bakiu -profesoresh e të Drejtës Familjare -Fakulteti juridik-UEJL

Asst. Albana Metaj-Stojanova - ligjëruese e të Drejtës Familjare - Fakulteti juridik-UEJL

Gjinekologu Arian Alili- Gyneco Medica - Tetove

Iva Mihajlovska - Perfaqësuese e OJQ HERA

Perfaqësues të klubit Feminist - UEJL

Data: 09.04.2019

Ora: 12:00

Vendi: Biblioteka "Max Van Der Stoel", UEJL

Google+