Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Promovimi i librit “Martin Krpan diplomat dhe ushtarak”

Promovimi i librit “Martin Krpan diplomat dhe ushtarak”

Ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e librit të përkthyer në shqip me titull “Martin Krpan diplomat dhe ushtarak” të autorit Prof. Dr. Milan Jazbec, ambasador i Sllovenisë në Maqedoninë e Veriut.

Promovimi i librit, do të mbahet 26 mars 2019 me fillim në ora 12:30 në Kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore- QZHB .

Jeni të mirëseardhur

Google+