Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zhvillimi i shkathtësive për të menduarit kritik

Ligjeratë e hapur

Klubi i Liderëve të Ardhshëm i Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë, në bashkëpunim me Kolegjin “Jahja Kemal”, organizojnë ligjëratë të hapur.

Tema: „Zhvillimi i shkathtësive për të menduarit kritik”

Data: 7 mars 2019 (e enjte)

Koha: 12:00

Vendi: Amfiteatri 4, UEJL

Ligjëruese: Doc. Dr. Blerta Abazi

Google+