Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

FTESË - Nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit mes Universitetit dhe NP 'Higjiena Komunale'

Ju ftojmë të merrni pjesë në nënshkrimin e Marrëveshjes së bashkëpunimit në mes Universitetit të Evropës Juglindore dhe Ndërmarrjes Publike “Higjiena Komunale”-Shkup.

Marrëveshja, do të nënshkruhet nesër (20 shkurt 2019), në orën 13.00, në UEJL – Shkup.

Qëllimi i marrëveshjes është që të dy palët të bashkëpunojnë në organizimin e disa fushatave për ngritjen e vetëdijes për një ambient ekologjik, si dhe mundësimin e kryerjes së punës praktike të studentëve të UEJL-së në NP “Higjiena Komunale”.

Ju mirëpresim!

Google+