Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kreativiteti dhe inovacioni

Ligjeratë e hapur

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomise organizon ligjërate të hapur me nxënësit e gjimnazit të Tetovës.

Tema: "Kreativiteti dhe inovacioni"

Data: 21 shkurt 2019 (e enjte)

Koha: 13:00

Vendi: LH4, Universiteti i Evropës Juglindore

Ligjerues: Prof.Dr. Izet Zeqiri

Google+