Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Java e orientimit (Mirëseardhje) për studentët e magjistraturës

Me datë 12 tetor (e premte) dhe 18 tetor (e enjte) Universiteti i Evropës Juglindore do të organizojë programin e orientimit për studentët e rinj të studimeve master në Tetovë dhe në Shkup.

Programi përfshin sesione informative për sistemet e TI-së, Shërbimit studentor, Bibliotekës dhe Parlamentit Studentor. Secili fakultet do të ketë program të veçantë në Tetovë dhe në Shkup me ligjërata të përgjithshme, informacione dhe aktivitete që kanë të bëjnë me fakultetet.

Programi për javën e orientimit në UEJL- Tetovë
Programi për javën e orientimit në UEJL- Shkup
Google+