Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Dita e orientimit për studentët e Masterit - kampusi në Shkup

Programi përfshin sesionet informative për sistemet e TI-së/е-learning, Qendra e karrierës, Biblioteka, Shërbimi studentor, Parlamenti Studentor (aktivitete sociale). Për këto aktivitete do të ketë përkrahje nga këshilltarët studentor dhe stafi i TI-së.

Programi i ditës së orientimit për studime të magjistraturës në UEJL - Shkup 2015/16.

Google+