Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prezantimi i idesë më të mirë të biznesit

Gara organizohet nga Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë i Universitetit të Evropës Juglindore në bashkëpunim me Fondin për Mbështetje të Grave dhe të Rinjve Sipërmarrës, Projektin e USAID-it për Zgjerimin e Bizneseve të Vogla dhe Shoqata për Zhvillim Lokal Rural. Fituesi i garës do të fitojë grant për fillimin e biznesit personal prej 3000 dollarëve, si shpërblim prej Fondit.

Data: 8 qershor 2015 (e hënë)
Koha: Në orën 11:00
Vendi: Salla e konferencave (QZHB), rektorat, UEJL

Google+