Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferencë ndërkombëtare “Trashëgimia e Magna Carta-s për Ballkanin Perëndimor”

17 qershor 2015 Amfiteatri LH4 Universiteti i Evropës Juglindore - Tetovë

Organizuar nga:
Fakulteti Juridik i UEJL-së në bashkëpunim me Institutin Kërkimor Shkencor “Max Van der Stoel”
Mbështetur nga:
Ambasada e Britanisë së Madhe në RM
Ambasada e Francës në RM
Ambasada e SHBA në RM dhe
Ministria e Drejtësisë e RM-së

Më shumë informata mund të gjeni në linkun:
http://www.magnacartaseeu.info/seeu/

Google+