COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

DITA E KROSIT PËR BAMIRËSI - UEJL Shkup

Dita e KROSIT për bamirësi në kampusin e UEJL-së në Tetovë të mërkurën (6 maj, 2015) dhe në kampusin e Shkupit të enjten (7 maj, 2015).

Donacionet do të dedikohen për të siguruar burime për fëmijët me nevoja të veçanta në shkollat lokale

Google+