COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

“Integrimi në BE i vendeve të Ballkanit Perëndimor nga këndvështrimi i sfidave të fundit ekonomike dhe politike të Bashkimi Evropian“

“Katedra Adenauer 2015“: Cikli i ligjeratave nr. 1- “Integrimi në BE i vendeve të Ballkanit Perëndimor nga këndvështrimi i sfidave të fundit ekonomike dhe politike të Bashkimi Evropian“

Organizuar nga Fondacioni Konrad Adenauer, Qendra Wilfried Martens për Studime Evropiane nga Brukseli, në bashkëpunim me Fakultetin juridik “Justiniani i Parë” në Shkup dhe Institutin “Maks van der Shtul” të Universitetit të Evropës Jug Lindore.
Data: 27 prill 2015
Koha: ora 10.30- 14.00.
Lokacioni: Fakulteti juridik “Justiniani i Parë”, Shkup.
Google+