COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Tryezë e rrumbullakët me Fakultetin Juridik

Në tryezën e rrumbullakët do të marrin pjesë përfaqësues të kompanive, profesorë dhe studentë. Diskutimi do të jetë rreth nevojave të tregut të punës, kurrikula, studentët dhe përgatitja e tyre për tregun e punës ...​

Data:02.04.2015
Koha: 10:00
Vendi: UEJL- Shkup

Organizator:
​Qendra e Karrierës e UEJL-së

Google+