COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Seminari për Shkëmbim Akademik për Progres dhe Ngjarja përmbyllëse

E enjte, 26 Mars 2015, në ora 09:30 QZHB Salla e konferencave, Ndërtesa e rekotratit, UEJL-Tetovë

PROGRAMI

09:30 10:00 Regjistrimi dhe kafe

10:00 10:10 Mirëseardhje në UEJL dhe Tetovë, Prof. Dr. Zamir Dika, Rektor në Universitetin e Evropës Juglindore

Google+