COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Diskutim publik "Punësimi-karriera në institucione shtetërore" me profesorin amerikan Daniel Gordon

Oganizuar nga Qendra e Karrierës e UEJL-së dhe Instituti i UEJL-së "Maks van der Shtul"

Data:5 Mars 2015; Ora: 15.30 ; Vendi: QZHB, UEJL-Tetovë

Google+