COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

“Filozofia urbane dhe mendimi kritik sot”- diskutim publik me studiuesin dhe shkrimtarin Albatros Rexhaj

Departamenti i komunikimit ndërkombëtar pranë Fakultetit të gjuhëve, kulturave dhe komunikimit në bashkëpunim me Institutin Maks van der Shtul të Universitetit të Evropës Jug Lindore në Tetovë organizojnë diskutim publik me studiuesin dhe shkrimtarin Albatros Rexhaj.

Tema: Filozofia urbane dhe mendimi kritik sot.
Data: 3 mars 2015 (e martë)
Ora: 13.00-14.00
Lokacioni: Salla e konferencave, Qendra e biznesit, ndërtesa e Rektoratit të UEJL-së, kati i dytë, Tetovë.

Google+