COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Promovimi i "Konferencës së Ambasadorëve në Londër "

Shënimi i botimit të përmbledhjeve nga konferenca shkencore ndërkombëtare: "Konferenca e Ambasadorëve në Londër dhe ndryshimet gjeopolitike në Ballkan”, botuar si numër special i SEEU Review Vëllimi 10 numër 1.

Ngjarja do të ndodhë të mërkurën më 21 janar në orën 12 në sallën e konferencave (QZhB), në Universitetin e Evropës Juglindore - Tetovë.

Google+