COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Tryezë e rrumbullakët: "Çështje lidhur me të drejtat e njeriut: konsiderata për të tashmen dhe të ardhmen”"

Data:10.12.2014 Koha: 10:00-12:00 Vendi: Salla e konferencës BDC (UEJL Tetovë)

Tryeza e rrumbullakët organizohet nga Instituti i UEJL-së “Max Van der Stoel” dhe Fakulteti Juridik i UEJL-së për nder të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut me rastin e 66 vjetorit të miratimit të Deklaratës Univerzale për të Drejtat e Njeriut.

Google+