COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

STUDENTËT – FUQIA PËR INOVACIONE (Java Globale e Engjujve të Biznesit)

E Martë ora 10:00, 25.11.2014 Java Globale e Engjujve të Biznesit Kampusi i SEEU-së, Tetovë


PROGRAMI

- 09:30-10:00 Regjistrimi i pjesëmarrësve dhe studentëve
- 10:00 Fjalimi përshëndetës (Lokacioni: Rektorat, BDC) Prof. Dr. Azir Aliu, SEEUTechPark
- 10:10-10:35 Engjujt e biznesits-kush në të vërtetë ata jane? (Lokacioni: Rektorat, BDC)
- 10:10-10:30 - Prof. Dr. Veland Ramadani, SEEU
- 10:30-10:35 - Mr. Ilija Vuckov, EMKICE
- 10:40-12:00 – Mbështetja e Universitetit për studentët inovativë dhe sipërmarrës rugës për të gjetur investitorë të engjujve të biznesit.(Lokacioni: Rektorat, LH3)
- 10:40-10:55 - Prof. Norbert Marx, SEEU
- 10:55-11:10 - Dr. Shpend Imeri, SEEUTechPark
- 11:10-11:25 – Ms. Irena Chaushevska, NM Business Accelerator
- 11:25-11:40 – Mr. Ilija Vuckov, EMKICE
- 11:40-11:55 – Prof. Dr. Vlladimir Trajkovic, FINKI
- 12:00-13:15 Dreka
-13:15-15:00 Punëtori për studentët > “Gjenerim të ideve – Studentët më të mire në gjeneratë VS Ato që nuk janë nuk janë” Cilat biznes ide janë me interes për engjujt e biznesit (Lokacioni: SEEUTechPark, objekti nr. 700) (SEEU, SEEUTechPark, FINKI, NMBA,EMKICE,ILUMINE)
- 15:00-15:30 Pauzë (gjyqtarët shqyrtojnë idetë e studentëve)
- 15:30-16:30 Përgatitja për “Pitching” – Çfarë ju duhet të dini?
- 16:30-16:45 Shpallja e 3 ideve më të mira të studentëve
Google+