COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Dialogu mbi politikat e BE-së: Demokracia në BE dhe roli i parlamenteve kombëtare

Forum shkencor organizuar nga Instituti shkencor i UEJL-së Maks van der Shtul, në bashkëpunim më Fondacionin Konrad Adenauer, Qendrën Wilfried Martens për Studime Evropiane nga Brukseli dhe Qendrën për hulumtime dhe krijimin e politikave në Shkup.

Data: 21 nëntor 2014
Koha: ora 10.00- 12.00.
Lokacioni: Amfiteatri, Universiteti i Evropws Juglindore, Shkup.

Google+