Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjëratë e Ambasadores së Francës në Maqedoni Laurence Auer me temë: "Parimet bashkëkohore dhe doktrinat e politikës së jashtme franceze".

Ligjërata do të mbahet të hënën (31 mars 2014), me fillim në orën 13.00 në amfiteatrin LH4 në kampusin universitar të UEJL-së në Tetovë.

Ligjërata e Ambasadores franceze Auer realizohet në kuadër të ciklit të ligjëratave me diplomatë ndërkombëtarë (Diplomatic Lectures Series) organizuar nga ana e Institutit të hulumtimeve shkencore të UEJL-së “Maks van der Shtul”.

Google+